Postat de: borzasimona | 29 septembrie 2012

Canelloni cu piept de pui

Ingrediente :

• 14 tuburi de cannelloni
• 150 g mozzarella
• 400 g piept de pui
• 1-2 morcovi
• 1 ceapa mica
• 2 catei de usturoi
• 2 rosii
• 1 ou
• patrunjel verde
• sare,piper

Pentru sosul Bechamel:

• 50 g unt
• 2 linguri faina
• 400 ml lapte
• sare si piper

Mod de preparare:

Pregatim prima data sosul. Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam si condimentam dupa gust cu sare si piper. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Lasam sosul deoparte pana umplem pastele.

Pieptul de pui il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor(ceapa, usturoiul, morcovul,rosiile decojite si patrunjelul verde).

Amestecam apoi carnea cu 1 ou.

Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei.

Turnam deasupra sosul Bechamel

si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra (eu am lasat aproximativ 35 de minute).

Au iesit foarte, foarte bune.

Sursa de inspiratie


Răspunsuri

  1. Yammy, as veni la masa, daca mai ai!

    • nu mai am…dar mai fac si m-as bucura mult sa te am oaspete la masa:)


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: