Postat de: borzasimona | 21 Martie 2010

Cotlet de porc cu ardei in sos dulce acrisor

Ingrediente:
• 4 buc cotlet de porc
• 1 ceapa medie, feliata
• 1 ardei gras taiat in fasii lungi
• 2 linguri de mazare verde
• 4 linguri de ulei
• 1 / 2 pahar de apa
• 2 linguri otet balsamic
• 1 1 / 2 linguri de zahar
• 1 1 / 2 linguri ketchup
• 1 / 2 lingurita de sare
• 1 1/2 lingurita amidon de porumb amestecata cu 1 lingura de apa ( daca nu aveti amidon puneti faina)

Garnitura:
• Orez

Mod de preparare:
Prajim cotletele cate 4 minute pe o parte.Adaugam o cana de apa peste ele si lasama la foc mic sa se inabuse putin, pana se inmoaie.
Incalzim 1 lingura de ulei intr-o tigaie , adaugam ceapa si o prajim până devine moale, apoi adaugam ardeiul şi mazărea verde. Amestecam timp de 3 minute.
Se adaugă apa, otet balsamic, zahar, ketchup, sare si lasam sa fiarba 2 minute. Adaugam amidonul amestecat cu apa pentru a ingrosa sosul.
Turnam sosul peste cotletele de porc şi servim imediat cu orez.

Reteta a fost preluata de aici.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: