Postat de: borzasimona | 21 Martie 2010

Sote de vita

Ingrediente:
• 600g pulpa de vita
• 400g cartofi
• 100g ceapa
• 2 catei de usturoi
• 100ml vin
• ulei
• sare
• piper

Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati mai mici si se rumeneste usor pe toate partile in putin ulei.
Carnea prajita se scoate din tigaie, iar in locul ei se pune la calit ceapa tocata si cateii de usturoi , iar dupa calire se adauga carnea prajita.
Se condimenteaza cu sare piper, se adauga vinul si putina apa si se lasa la foc mic pana se inmoaie carnea.
Cartofii ii taiem lunguiet si mai gros, si ii punem la prajit intr-o tigaie. Cand sunt gata se scot si se tin la cald.
Cand carnea este moale, se pun cartofii intr-un vas petru cuptor, se toarna peste carnea cu tot cu sos, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor 10-15 minute.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: