Postat de: borzasimona | 22 Aprilie 2010

Mancare de spanac

Ingrediente :
• 1kd spanac
• 3 catei de usturoi
• 1/2L lapte
• 2-3 linguri de faina
• sare,piper

Mod de preparare:
Spalam spanacul frunza cu frunza, il punem la fiert si cand s-a inmuiat destul il stoarcem si il taiem putin cu o lingura de lemn, ca sa nu ramana bucati prea mari in mancare.
Intr-un vas de teflon punem apoi spanacul si 400ml laptele la fiert.Adaugam si usturoiul dap prin presa. Faina o amestecam cu laptele ramas pana are consistenta unei smantani, o turnam peste spanac si invartim ca sa nu se faca cocoloase. Il lasam sa fiarba putin pana se ingroasa. La sfarsit punem sare si piper dupa gust.


Responses

  1. […] Le servim alaturi de garnitura preferata…noi am servit alaturi de o granitura delicioasa din spanac cu lapte. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: