Publicat de: borzasimona | 22 aprilie 2010

Rigatone al’forno

Ingrediente :
• 400 g penne
• 200 g cascaval
• 200 g sunca
• 2 ardei
• 12 ciuperci(champignon)
• 600 ml suc de rosii/rosii deocojite maruntite
• sare, piper

Mod de preparare:
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiem marunt sunca, ciupercile si ardeiul si le punem la calit int-o tigaie.Cand acestea s-au inmuiat adaugam sucul de rosii si lasam sa dea in clocot.Condimentam dupa gust.
Tapetam o tava de sufle cu margarina si pesmet, amestecam pastele cu sosul de rosii si le punem in tava. Dam cascavalul pe razatoare si il punem peste paste. Dam totul la cuptor pentru aproximativ 15 minute, mai exact pana se topeste cascavalul si se formeaza o crusta deasupra.

Reteta a fost preluata de aici.


Lasă un comentariu

Categorii