Postat de: borzasimona | 5 Mai 2010

Crema de branza

De pe verzile pasuni mioritice, vacuta ne pune pe painea cea de toate zilele cele mai delicate arome de lapte si cele mai fine gusturi de branza. Zonele insorite ale Mediteranei au picurat in bucate gustul intepator al piperului, pentru starnirea poftelor.

Ingrediente :
• 300g branza de vaci
• usturoi
• smantana
• putina sunca
• marar
• ardei
• boia de ardei dulce

Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca branza cu smantana pana devine crema . Usturoiul il pisam, sunca o taiem marunt iar mararul la fel. Crema de branza o amestecam cu usturoiul, sunca, mararul si condimentam dupa gust cu sare, piper si boia.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: