Postat de: borzasimona | 30 Mai 2010

Pui Shanghai(milanese)

In Shanghai traiesc peste 20 de milioane de chinezi. Pentru a se remarca in una dintre cele mai populate cetati ale lumii, puiul se face bucati, se imbraca in manta de ou si se dichiseste cu arome de usturoi si patrunjel. Apoi cucereste cetatea, ii fura numele si il poarta prin toata lumea…

Ingrediente :
• 1 piept de pui
• 3 oua
• 4 catei de usturoi
• 1 legatura de patrunjel verde
• sare,piper

Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge, apoi se taie fasii lungi, cu grosimea de circa 1 cm. Usturoiul si patrunjelul se toaca marunt.
Intr-un castron se pun oule, usturoiul,sarea, piperul, patrunjelul si se amesteca foarte bine pana se formeaza o pasta omogena.
Fasiile din piept de pui se imbraca in faina, dupa care se pun in compozitia de ou si se lasa la rece cateva ore sa se intrepatrunde aromele.
Le scoatem de la frigider, le dam prin pesmet si le prajim in ulei pana se rumenesc usor pe toate partile.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: