Postat de: borzasimona | 22 Iulie 2010

Paste cu ciuperci si rosii

Ingrediente :
• 200g paste
• o ceapa mica
• 6 ciuperci
• 2 rosii
• 150ml smantana
• 1 1/2 faina
• condimente

Mod de preparare:
Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam ciupercile si le taiem felii, iar rosiile le punem in apa fierbinte ca sa le putem decojii. Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei iar apoi adaugam si ciupercile. Punem putina apa si le lasam sa se inmoaie. Intre timp curatam rosiile, le taiem cubulete si le punem peste ciuperci. Amestecam smantana cu faina, iar cand legumele s-au inmuiat suficient o adaugam peste acestea. Condimentam dupa gust si mai lasm sa dea cateva clocote.
Intre timp scurgem pastele si le adaugam in tigaie peste ciuperci. Amestecam bine si sunt gata de mancat. Cine doreste poate sa puna verdeata deasupra(patrunjel verde, marar verde). De asemenea pentru a putea fi consumate si in zilele de post puteti renunta la smantana iar faina o puteti inlocui cu amidon(folosim amidon ca sa ramana sosul clar- o lingurita de amidon o dizolvam intr-o lingura de apa).Iubitorii de carne pot adauga si piept de pui. Va doresc pofta buna si va recomand din suflet sa le incercati pentru sa sunt senzationale.:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: