Postat de: borzasimona | 22 Iulie 2010

Sufleu de paste cu sunca

Ingrediente :
• 400g paste
• 200g sunca
• 1 ceapa mica
• 200ml smantana
• 100ml lapte
• 4 oua
• 2 linguri de unt
• comdimente

Mod de preparare:
Fierbem pastele in apa cu sare , conform indicatiilor de pe ambalaj. Taiem sunca cubulete si o prajim putin intr-o tigaie. Curatam ceapa, o tocam si o punem la calit in tigaia cu sunca. Scurgem pastele bine.
Pornim cuptorul sa se incalzeasca.Amestecam smantana cu laptele, ouale, cascavalul(dat pe razatoare-cantitatea o stabilim in functie de preferinte) si amestecul de ceapa cu sunca, apoi condimentam totul cu sare si piper.
Ungem cu grasime o forma de sufleu si asezam acolo pastele fierte, apoi adaugam amestecul cu oua, smatana si sunca. Presaram cascaval deasupra si introducem vasul la cuptor. Lasam sufleul aproximativ 25 de minute la cuptor, pana capata o culoare galben-aurie.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: