Postat de: borzasimona | 12 Septembrie 2010

Pui cu ciuperci

Galinaceea dedulcita la vin rosu si impachetata in arome e un prinos de bucurie la fiecare masa. Cate afaceri nu s-au pus la cale in preajma pulpelor fine, cate guverne nu au cazut sub loviturile inocentelor aripi, cate bejenii nu au stavilit distinsele piepturi, ehe…

Ingrediente :
• 600g carne de pui(eu am folosit 2 pulpe intregi , 2 aripi si un piept)
• 200g ceapa(2 cepe mai mici)
• 3 catei de sturoi
• 200g ciuperci
• 200ml vin rosu
• cascaval
• ulei
• sare,piper

Mod de preparare:
Carnea de pui se portioneaza,se condimenteaza cu sare si piper, dupa care o punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei si o rumenim pe toate partile.
Ceapa, ciupercile si usturoiul se spala, se scurg de apa si se taie, dupa care se pun la calit in uleiul in care a fost prajit puiul.
Punem ciupercile intr-un vas pentru cuptor, deasupra punem carnea, turnam vinul si acoperim vasul cu folie de aluminiu. Bagam vasul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Scoatem vasul, punem cascaval deasupra si bagam vasul inapoi in cuptor, de data asta fara folia de aluminiu deasuupra, pana se topeste cascavalul.

Sa aveti pofta buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: