Postat de: daricuisine | 25 Septembrie 2010

Peste in crusta de fulgi de porumb

Ingrediente:

  • filet de peste (eu am folosit 2 buc filet de crap)
  • 200 g fulgi porumb (sfaramati)
  • 2 oua
  • 2-3 linguri de faina (eu am folosit pesmet)
  • sare, piper
  • alte condimente (optional):  rozmarin, busuioc 

Mod de preparare:

Taiem filet-ul in bucati potrivite, le saram, piperam, adaugam savoare cu  putin rozmarin si busuioc.
Maruntim fulgii si batem ouale.


Dam fiecare bucata de peste prin pesmet apoi prin oul batut si apoi prin fulgii maruntiti.
Le punem in tava de la aragaz pe hartie de copt si dam la cuptorul incins pentru cca 10-15 minute (sau in functie de fiecare cuptor).
Se serveste cu cartofi natur/piure/prajiti sau cu orez (recomandare Orez cu legume).


Responses

  1. In sfarsit ai spart gheata:)…ma bucur mult si sper sa mai pui si alte retete…oricum pestele arata foarte bine


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: