Postat de: daricuisine | 25 Septembrie 2010

Tarta cu ciuperci

Ingrediente:

Aluat:
  • 180 g unt
  • 360 g faina
  • 2 oua
  • sare
Umplutura:
  • 450 g ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 300 g smantana 
  • 3 oua
  • marar 
  • sare, piper
  • 100 g cascaval

Mod de preparare:

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele

si coca formata se da 30 min la frigider, invelita in folie de plastic.

Intre timp calim putin ceapa tocata in 2 linguri ulei masline, cu putina sare, apoi adaugam ciupercile taiate cubulete si lasam la foc mic pana se evapora tot lichidul si se inmoaie ceapa.

Le lasam la racit.
Batem ouale intregi si adaugam smantana
si amestecul de ciuperci, sare, piper.
Intindem aluatul in forma de tarta. 
Taiem marginile, intepam aluatul din loc in loc cu furculita. si punem 10 min la cuptorul incalzit.
Apoi scoatem tava, turnam deasupra amestecul de ou+ ciuperci si radem cascavalul deasupra.
Din aluatul ramas de la margini am decupat diferite forme  pe care le-am pus deasupra.
Dam la cuptor pt cca 45min.
Rezultatul vorbeste de la sine🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: