Postat de: borzasimona | 2 Decembrie 2010

Pui pe sare

Ingrediente :
• 1 pui intreg
• sare grunjoasa
• ulei
• condimente pentru pui

Mod de preparare:
Puiul intreb il curatam bine, il spalam iar apoi il uscam cu servetete de bucatarie.Il despicam pe lungimea pieptului, il ungem cu ulei iar apoi il condimentam in functie de preferinte.Puiul este pregatit sa intre la cuptor, mai ramane doar sa pregatim tava.
Intr-o tava mare punem sarea peste care asezam puiul. Il lasam la cuptor o ora la foc mediu ca sa nu se rumeneasca deasupra si inauntru sa ramana nefacut, iar apoi il lasam la foc puternic 10 minute sa se rumeneasca frumos.

Aceast pui la cuptor este specialitatea lui Dragos;)… vi-l recomand cu drag deoarece este usor de facut si foarte gustos…de cum arata nu mai vorbesc ca se vede:).Pofta buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: