Postat de: borzasimona | 2 Decembrie 2010

Tocanita de ciuperci

Ingrediente :
• 10 ciuperci
• 2 rosii
• 1 ardei
• 1 ceapa

Mod de preparare:
Pregatim toate legumele pentru inceput. Curatam ceapa si o taiam marunt dupa care o punem in vasul in care vom prepara tocanita. Rosiile le punem in apa fierbinte ca sa le putem decoji dupa care le scoatem, le decojim si la taiem cubulete mici. Ardeiul il curatam de seminte, il taiem cubulete si il adaugam peste ceapa. Curatam ciupercile si le taiem in functie de preferinte(mai mici, mai mari). Punem putin ulei peste ceapa si ardei si le calim putin dupa care adaugam 2 linguri de apa si mai lasam sa se inabuse putin. Adaugam ciupercile si rosiile, condimentam dupa gust si in 30 de minute este gata. Se poate servi cu cartofi copti, orez cu legume,etc. Va doresc pofta buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: