Postat de: borzasimona | 16 Decembrie 2010

Buzunare cu ciuperci

Ingrediente:
• 2 piepturi de pui (nu foarte mari)
• 6 ciuperci de marime potrivita
• 1 ceapa
• cascaval
• faina
• 2 oua
• pesmet
• condimente

Mod de preparare:
O sa incepem cu pregatirea ciupercilor. Curatam ceapa o taiem marunt si o punem intr-o tigaie. Curatam ciupercile si le taiem marunt. Calim putin ceapa intr-o lingura de ulei dupa care adaugam 2 linguri de apa si o mai innabusim putin. Adaugam ciupercile, condimentam,adaugam si o canita de apa si le lasam pe foc pana scade sosul.
Intre timp pregatim pieptul de pui. Taiem carnea de pe os. Obtinem 4 bucati. Fiecare bucata o taiem in doua, mai exact ii facem un buzunar(o adancitura) ca sa-l putem umple. Condimentam carnea inauntru si afara.
Intre timp ciupercile sunt gata.Dam cascavalul pe razatoare si il punem peste ciuperci. Compozitia de ciuperci o impartm in 4 si umplem pieptul de pui cu aceasta compozitie. Prindem cu scobitori su nu iasa la copt.
Tapetam cu hartie de copt un vas pentru cuptor. Dam pieptul de pui prin putin ulei si il punem in tava. Acoperim tava cu alufolie si dam la cuptor pentru 15 minute. Scoatem tava, intoarcem pieptul de pui, acoperim din nou tava cu alufolie si o bagam pentru alte 15 minute la cuptor.
Cand este gata scoatem pieptul de pui, il dam prin faina, il dam prin ou, prin pesmet si il prajim in ulei ca pe snitele.
Si cu asta am terminat ramane doar sa-l mancam:). Noi l-am servit cu salata de cartofi. A fost delicios!Va doresc pofta buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: