Postat de: borzasimona | 16 Decembrie 2010

Pui cu mustar

Ingrediente :
• 1 piept de pui mare
• 50 ml zeama de la lamaie
• 50 ml ulei
• 1/2 lingura de muștar
• 2 linguri suc de rosii
• 1 lingura de miere
• 1 lingura pasta de ardei
• condimente

Mod de preparare:
Facem o marinada din ulei, zeama de lamaie, mustar, sare si piper. In marinada asta punem pieptul de pui, taiat cubulete. Acoperim cu alufolie și dam la frigider pentru o ora.
Intr-un castron, amestecam sucul de rosii cu mierea.Cand a venit vremea, scoatem cuburile de pui din marinada si le punem intr-o tigaie bine incinsa (fara ulei, fara nimic). Cand s-au rumenit, adăugam sucul de roșii cu miere si am amestecat bine, la foc iute, pana a scazut tot lichidul din tigaie.Cand se rumesc, adaugam sucul de roșii cu miere si pasta de ardei si amestecam bine, la foc iute, pana scade tot lichidul din tigaie.
Este gata de servit. Noi am servit cu cartofi copti si sos tzatziki. Va doresc pofta buna!

Reteta am luat-o de aici cu mici modificari.


Responses

  1. ar fi mult mai bine daca ai poza farfuria pe un fond alb , o fata de masa uni , alba , altfel e varza in farfuria ta !🙂 E foarte derutant , nu se mai intelege nimic. No offence , please.

    • multumesc de sfat…o sa tin cont:)

      • my pleasure , good luck !🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: