Postat de: borzasimona | 4 Februarie 2011

Oua umplute

Ingrediente :
• 8 oua
• 1 pate de ficat
• 150g smantana
• sare, piper
• ulei(pentru maioneza)
• mustar

Mod de preparare:

Incepem cu fierberea oualor. 6 oua le punem la fiert(trebuie sa fie fierte tare) iar din celelalte doua facem maioneza. Cand ouale s-au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si scoatem intr-un vas galbenusurile. Galbenusurile le amestecam cu 3/4 din pate, o lingurita de mustar si o lingura de maioneza. Pasta obtinuta o condimentam dupa gust si umplem albusurile cu ea. Ouale astfel obtinute le punem intr-un vas. Maioneza o amestecam cu smantana,o condimentam dupa gust si o adaugam peste oua. Le dam putin la rece si le putem servi. Va doresc pofta buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: