Postat de: borzasimona | 16 Februarie 2011

Mancare de mazare cu friptura de pui

Ingrediente :

• 2 pulpe si 2 aripi de pui
• 1 ceapa
• 1 ardei
• 2 rosii
• o cutie de mazare
• 200ml smantana
• 2 linguri de suc de rosii
• 3 linguri de faina
• condimente

Mod de preparare:

Pentru inceput pregatim carnea si legumele. Spalama bucatile de pui, le curatam de pielite si le taiem dupa preferinte. Curatam ceapa si o taiam marunt, taiem ardeiul marunt iar rosiile le punem in apa fierbinte sa le putem decoji. Depa ce le decojim le taiem cubulete.
Punem ceapa si ardeiul la calit iar apoi adaugam carnea si 2 cani de apa. Condimentam dupa gust. Punem si rosiile deasupra si lasa sa dea cateva clocote.
Luam o parte din sos-ul de pe friptura si il punem intr-un alt vas. Daca a ramas prea putin sos pe friptura mai adaugam o cana de apa ca sa se inmoaie carnea.
In vasul cu sos adaugam mazarea bine scursa, din conserva, adaugam apa cat sa o acopere si o punem la fiert.Intre timp amestecam smantana cu faina. Dupa ce mazarea incepe sa fiarba adaugam smantana, sucul de rosii si condimente dupa gust. O mai lasam sa dea cateva clocote si este gata de servit. Va doresc pofta buna.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: