Publicat de: borzasimona | 12 martie 2011

Chiftelute din piept de pui

Ingrediente :

• 300g carne tocata de pui
• 1 cartof
• 2 catei de usturoi
• 1 oua
• pesmet
• sare, piper
• ulei

Mod de preparare:
Cartoful il dam pe razatoare. Amestecam bine carnea cu 1 ou, pesmet, cartof ras, usturoi, sare si piper. Formam chiftele nu foarte mari, si le punem la prajit in baie de ulei.

Le scoatem pe un servetel absorbant, le lasam sa se raceasca putin si sunt gata de servit. Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: