Postat de: borzasimona | 8 Aprilie 2011

File alla bolognese

Ingrediente :

• 4 fileuri de piept de pui
• 2 linguri de ulei
• sare, piper
• 500g ciuperci
• 300g rosii decojite
• boia dulce
• 200g smantana
• 250g rosii sherry
• 500g carne tocata mixta
• 1 ou
• cascaval

Mod de preparare:

Fileurile le prajim in ulei 3 minute pe fiecare parte. Le saram, le piperam si apoi le asezam intr-o forma de sufleu. Pornim cuptorul sa se incalzeasca.

Curatam ciupercile, le taiem, si le punem la calit 3 minute. Le condimentam iar apoi adaugam rosiile decojite. Adaugam si smantana peste ciuperci si lasam sa dea in clocot. Taiem rosiile cherry in doua si le adaugam in cratita.

Framantam carnea tocata cu ou, sare, piper si boia. O repartizam peste fileurile de piept de pui si turnam apoi sosul de rosii deasupra. Bagam la cuptor si lasam aproximativ 30 de minute. Scoatem vasul de la cuptor,presaram cascavalul deasupra si il mai baga la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Noi am servit cu salata de ardei copti si cartofi rondele la cuptor. A dost delicios.

Reteta am gasit-o in revista Ioana.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: