Postat de: borzasimona | 8 Aprilie 2011

Negresa cu branza de vaci

Dupa cum presupun ca ati observat deja, imi plac prajiturile cu branza dulce si fructe. Cum am vazut aceasta reteta am zis ca nu pot sa o ratez. A iesit delicioasa si trebe musai sa o incercati si voi.:)

Ingrediente :

• 250 g margarina
• 100 g zahar
• 200 g ciocolata amaruie + 2 linguri lapte
• 5 oua
• 200 g faina
• 1 praf de copt

Ingrediente pentru crema de branza :

• 300 g branza de vaci
• 100 g zahar
• 1 ou
• stafide

Mod de preparare:

Margarina o topim partial la microunde, apoi o mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul (de preferat pudra) si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Ciocolata o topim la microunde impreuna cu laptele. Omogenizam, lasam sa se racoreasca, apoi o incorporam in crema de margarina. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu praful de copt.

Branza de vaci o mixam cu zaharul si oul pana obtinem o crema fina si pufoasa. La sfarsit adaugam stafidele.

Compozitia cu ciocolata o turnam intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt, apoi punem compozitia de branza, cate o lingura, din loc in loc. Cu lingura amestecam usor cele 2 compozitii si dam tava la cuptor la foc mediu, in jur de 40 de minute.

Lasam la racit in tava, apoi portionam dupa dorinta. Este mai mult decat delicioasa alaturi de un pahar cu lapte.

Reteta am preluat-o de aici .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: