Postat de: borzasimona | 3 Mai 2011

Pui la cuptor cu ciuperci si smantana

Ingrediente :

• 1 piept de pui ( 800g) sau muschiulet de porc
• 400g ciuperci de tip champignons
• 400 ml smantana ( intre 12-25% grasime)
• 2 galbenusuri
• 2 linguri faina
• 3 rosii potrivite
• sare, piper, ulei , pesmet

Mod de preparare:

Taiem pieptul de pui bucatele si il condimentam cu sare si piper . Ciupercile le taiem in sferturi daca sunt mai mici sau feliute daca sunt mai mari. Amestecam intr-un bol galbenusurile cu faina, smantana apoi adaugam bucatelele de pui si ciupercile.

Ungem un vas termorezistent cu putin ulei, tapetam cu pesmet si turnam amestecul.

Deasupra punem rosiile taiate felii.

Coacem in cuptorul preincalzit pana scade lichidul lasat . Eu am copt 30 de minute cu capac deasupra si 30 fara.

Ca si garnitura am facut cus cus si a fost o alegere foarte buna.Noua ne-a placut mult.:)

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blog-ul Amaliei.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: