Postat de: borzasimona | 4 Mai 2011

Tocanita de vita cu morcovi

Ingrediente :

• 600 g carne de vita
• 3-4 morcovi subtiri
• 2-3 linguri de ulei de masline
• 1 ceapa mare
• 3 catei de usturoi
• 3 linguri pasta de rosii
• 200 ml vin rosu
• 2 foi de dafin
• sare, piper

Mod de preparare:

Taiem carnea cuburi iar ceapa si ustroiul le taiem marunt. Punem uleiul intr-un vas iar apoi adaugam ceapa si usturoiul ca sa le calim putin. Adaugam si 2 linguri de apa in vasul in care calim legumele. Cand ceapa se inmoaie adaugam carnea, vinul rosu, un pahar de apa si 2 foi de dafin. Lasam sa fiarba jumatate de ora iar apoi adaugam morcovii taiati cubulete. Mai adaugam apa daca este nevoie si lasam pe foc pana se inmoaie si carnea si morcovii.

La sfarsit adaugam patrunjelul verde taiat marunt.

Noi am servit cu piure de cartofi si salata verde.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: