Postat de: borzasimona | 23 Mai 2011

Salata de pui cu ciuperci

Ingrediente :

• 1 piept de pui
• 5-6 ciuperci champignon
• 1 ceapa
• 1 morcov
• 1 ardei
• 1 conserva de porumb
• 1 legatura de patrunjel verde
• paste
• boia, piper, sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui il spalam, il dezosam si il taiem cubulete. Ceapa, ardeiul si ciupercile le curatam si le taiem marunt. Morcovul il dam pe razatoare.

Punem ceapa la calit si cand se sticleste adaugam putina boaia si imediat putina apa. Adaug apoi carnea taiata cubulete si apa(este perfecta pentru a evita prajirea in ulei). Condimentam cu putin piper si sare. Apoi pe rand adaugam morcovii , ciupercile si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa – pana la nivelul carnii – ca sa ramana sos la sfarsit. Lasam sa fiarba totul la foc mic.

Intre timp fierbem pastele iar cand carnea este gata, amestecam intr-un vas pastele si carnea de pui cu tot cu sos. Adaugam conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si este gata.

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: