Postat de: borzasimona | 19 Septembrie 2011

Budinca de dovlecei

Ingrediente :

• 1 dovlecel (cam 300g)
• 100g branza Feta
• 1 ou
• 2 linguri orez
• 1 lingura faina
• 30ml ulei de masline
• sare, piper macinat
• marar si patrunjel proaspat
• cascaval

De pus deasupra:

• 2 linguri de faina
• 1 ou
• 50 ml lapte

Mod de preparare:

Curatam dovlecelul de coaja, il dam pe razatoare impreuna cu branza feta si le amestecam impreuna cu restul ingredientelor. Dovleceii nu trebuie scursi. (Orezul va inghiti toata zeama ce si-o lasa acestia.)

Tapetam o tava cu faina si pesmet si turnam compozitia obtinuta. Deasupra presaram o lingura de faina si apoi turnam amestecul format din lapte si ou.Dam cascavalu pe razatoare si il punem deasupra.Bagam budinca la cuptor si o lasam pana se rumeneste frumos.(aproximativ 30 de minute)

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Cristinei.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: