Postat de: borzasimona | 29 Septembrie 2011

Conopida gratinata

Ingrediente :

• 1 conopida mica
• 200ml smantana
• 2 oua
• cascaval
• 50g sunca presata
• 2 rosii
• unt
• pesmet
• sare

Mod de preparare:

Spalam conopida, o taiem buchete si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie putin(pana intra usor furculita in ea). Pana fierbe conopida pregatim un vas pentru cuptor. Il ungem cu putin unt si apoi il tapetam cu pesmet.

Cand conopida este fiarta, o scurgem de apa si o punem in vasul pregatit. Condimentam cu sare si piper. Acoperim totul cu un strat de smantana amestecata cu oua, adaugam apoi sunca taiata cublete mici si un strat de rosii.

Presaram un strat final de cascaval ras si dam vasul la cuptorul pentru 20-30 minute, pana se rumeneste frumos deasupra.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: