Postat de: borzasimona | 6 Noiembrie 2011

Cartofi cu piept de pui la cuptor

Ingrediente pentru :

• 1 piept de pui dezosat
• 500 g cartofi
• 50 g unt
• 50 g cascaval
• 2 oua
• 3 catei usturoi
• 1 morcov
• sare si piper
• marar

Mod de preparare:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt fierti ii scurgem de apa, ii pasam si ii condimentam dupa gust cu sare si piper. Adaugam untul, oul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si omogenizam.

Pieptul de pui il toacam, apoi il amestecam impreuna cu morcovul dat pe razatoare, usturoiul pisat, oul, mararul, sare si piper dupa gust.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt si presarat cu putin pesmet, punem un strat de cartofi, apoi compozitia de carne.

Acoperim cu felii de bacon feliat subtire si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Este o mancare foarte gustoasa…v-o recomand cu drag.

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Mihaelei, dulciurifeldefel.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: