Postat de: borzasimona | 6 Noiembrie 2011

Omleta cu ciuperci si cascaval

Ingrediente :

• 5 oua
• 2 linguri de lapte(sau o lingura de smantana)
• 1 ceapa mica
• 1 felie cascaval
• 2 linguri ulei de masline
• 2-3 ciuperci champignon
• sare
• piper

Mod de preparare:

Curatam ciupercile si ceapa si le taiem marunt. Intr-o tigaie(rezistenta la cuptor) punem ceapa la calit in cele doua linguri de ulei. Adaugam si ciupercile si le lasam sa se caleasca putin impreuna. Punem putina apa peste ciuperci si le lasam pe foc, acoperite pana scade apa.

Intre timp batem ouale cu laptele. Cascavalul il dam pe razatoarea mare si il adaugam peste oua. Condimentam dupa gust iar in momentul in care apa de pe ciuperci a scazut complet, adaugam ouale in tigaie.

Bagam omleta la cuptor pana se coace frumos. Deoarece cuptorul meu nu este electric ca sa evit sa se coaca mai tare pe o parte decat pe cealalta, am intors omleta in tigaie dupa cateva minute…exact ca pe tortilla.

A fost un mic dejun delicios.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: