Postat de: borzasimona | 6 Noiembrie 2011

Tagliatelle Alfredo

Ingrediente :

• 100 gr tagliatelle
• 20 gr unt
• 100 ml smantana
• 1 lingurita de faina
• 1 ceapa mica
• 1 catel de usturoi
• 100 gr parmezan ras
• 1 lingura de patrunjel verde tocat
• sare si piper

Mod de preparare:

Punem la fiert pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Pina fierb pastele, curatam ceapa și usturoiul și le tocam marunt.

Topim untul într-o tigaie si sotam în el ceapa și usturoiul timp de aproximativ 1 minut(iubitorii de carne pot sa adauge in tigaie si cetava feliute de sunca).

Stingem totul cu smantana pe care am amestecat-o in prealabil cu o lingurita de faina. Fierbem sosul timp de 3-4 minute amestecand continuu.

Adaugam in sos pastele (scurse de apa în care au fiert). Saram, piperam si adaugam jumătate din cantitatea de parmesan(cealalta jumatate o punem peste paste in momentul in care le servim). Amestecam totul bine cu ajutorul unei linguri de lemn cu grijă să nu rupem pastele.

Luam tigaia de pe foc, adaugam pătrunjelul și servim.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: