Postat de: borzasimona | 28 Noiembrie 2011

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii

Ingrediente :

• 200 g spaghete fara ou
• 1 ceapa medie
• 1 ardei rosu
• 6 ciuperci champignon
• 100ml bulion
• 1 lingura de faina
• busuioc
• condimente

Mod de preparare:

Intr-o oala punem apa cu sare. Cand da in primul clocot punem spaghetele si le fierbem aprox 10 min pana se inmoaie. Cand s-au fiert le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printr-un jet de apa rece.

Ceapa si ardeiul tocate marunt le calim in 2-3 linguri de ulei + 2-3 linguri de apa pana se inmoaie. Ciupercile le curatam, le spalam apoi le taiem felii subtiri.Peste ceapa si ardei adaugam ciupercile, condimentele si le amestecam. Adaugam si o cana de apa.

Bulionul il amestecam cu o lingura de faian. Dupa aproximativ 40 de minute adaugam bulionul si mai lasam pe foc pana se ingroase putin sosul. Adaugam spaghetele in acest sos, presaram busuioc uscat si pastele sunt gata de mancat. Pofta buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: