Postat de: borzasimona | 16 Ianuarie 2012

Omleta taraneasca

Ingrediente :

• 5 oua
• carnat afumat
• branza de burduf
• condimente

Mod de preparare:

Taiem carnatul felii si il prajim in putin ulei. Cand este prajit, il scoatem din tigaie, golim uleiul iar apoi il punem inapoi.

Batem ouale, adaugam branza si apoi daca mai e nevoie punem si putina sare (branza de burduf este deja sarata).

Turnam ouale peste carnati si prajim omleta pe ambele parti.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: