Postat de: borzasimona | 23 Ianuarie 2012

Ciorba de perisoare(fara smantana)

Ingrediente :

• 200 g carne tocata
• 1 ceapa mica
• 1 ardei
• 3 morcovi
• 2 fire de patrunjel
• telina
• suc de rosii
• 2 rosii
• 3 linguri de orez
• 1 ou
• lamaie
• 1 legatura de marar
• 1 legatura de patrunjel verde
• condimente

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii, telina si patrunjelul radacina le taiem marunt. Ardeiul il taiem cubulete. Rosiile le decojim si le taiem felii.

In 3L de apa punem morcovii, ceapa, ardeiul, telina si radacina de patrunjel timp de circa 20 de minute. Orezul(1 lingura de orez o pastram ) il fierbem circa 10 minute in 150 ml apa, apoi il racim.

Carnea o amestecam cu oul, cu orezul fiert, mararul si condimente dupa gust.Din compozitia obtinuta formam perisoarele.

Cand legumele sunt aproape fierte, punem perisoarele, restul de orez si fierbem acoperit la foc mic.

Cand perisoarele sunt fierte, punem sucul de rosii, fierbem 5 minute apoi acrim cu suc de lamaie si mai fierbem aproximativ 5 minute, iar in final presaram patrunjel verde, tocat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: