Postat de: borzasimona | 17 Februarie 2012

Ghiveci de legume cu oua si conoipida

Ingrediente :

• 1 ceapa
• 2 ardei
• 2 rosii
• 1 conopida mica
• 1 legatura patrunjel verde
• 4 oua
• sare, piper, boia

Mod de preparare:

Conopida o fierbem in apa cu sare, o desfacem in buchetele si o lasam la scurs.

Tocam ceapa iar ardeiul il taiem fasiute subtiri. Le punem la calit cu putin ulei si lasam la foc mic pana se inmoaie.

Intre timp oparim 30 secunde rosiile si le dam pielita jos. Le taiem cubulete. Punem rosiile si conpoida in tigaie peste ceapa si ardei, le condimentam cu sare, piper si putina boia de ardei (dulce sau picanta) si le lasa cam 2 minute la calit, doar cat sa scada putin sucul rosiilor, amestecand din cand in cand.

Patrunjelul il taiem marunt si il adaugam in tigaie.

Ouale le batem cu putina sare si le turnam in tigaie. Amestecam apoi rapid pana se incheaga.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: