Postat de: borzasimona | 7 Martie 2012

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Ingrediente :

• 700g ciuperci
• 2 rosii
• 1 ardei
• 1 morcov
• 1 ceapa
• verdeata(marar, patrunjel)
• sare, piper
• 150ml bulion(de casa)
• faina de malai(pentru mamaliga)

Mod de preparare:

Spalam ciupercile, le curatam, apoi le taiem felii. Ardeii si ceapa le tocam cat mai marunt. Morcovul il dam pe razatoarea mare. Rosiile le punem in apa clocotita, le indepartam coaja si le taiem marunt.

Punem ceapa, ardeiul si morcovul intr-un vas si le punem la calit(punem si putina apa, nu doar ulei) pana incep sa-si lase culoare.

Adaugam ciupercile, rosiile si o cana de apa.

Condimentam si lasam pe foc pana scade apa.

Adaugam bulionul si mai lasam sa dea cateva clocote.

La sfarsit adaugam verdeata taiata marunt.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: