Postat de: borzasimona | 27 Martie 2012

Ostropel de pui

Ingrediente :

• 2 pulpe mari + 2 aripi de pui
• 1 ceapa mare
• 2 catei usturoi
• 2 morcovi rasi
• 50 ml ulei pentru prajit
• 1 lingura faina
• 150 ml suc de rosii/bulion
• 50 ml vin
• 700 ml supa pasare
• 1 frunza dafin
• 1/4 lingurita busuioc uscat
• sare, piper, boia de ardei dulce
• patrunjel verde

Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt si o calim doar pana se inmoaie foarte putin. Apoi, adaugam carnea. Le calim impreuna 1-2 minute, astfel incat sa nu se arda ceapa. Inabusim totul cu supa. Adaugam morcovul ras prin razatoarea mica si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea, aproximativ 30 de minute.

Adaugam bulionul amestecat cu faina, 1 frunza de dafin, vin, busuioc uscat si usturoiul pisat. Il mai lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute.

Daca scade prea mult sosul, mai adaugam putina apa. Condimentam cu sare,piper si boia. Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si este gata.

Presaram patrunjel verde, proaspat tocat si servim. Este delicios.

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Cristinei, divainbucatarie .


Responses

  1. Ma bucur tare ca v-a placut si il gasiti delicios! Va doresc o zi frumoasa!

    • A fost un adevarat rasfat al papilelor gustative:)Sa ai o zi senina!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: