Postat de: borzasimona | 8 Aprilie 2012

Omleta provensala

Ingrediente :

• 5 oua
• 125 g mozzarella
• 1/2 ardei
• 1/2 praz
• 8 ciuperci champignon mici
• sare, piper

Mod de preparare:

Mai intai tocam prazul, ardeiul si ciupercutele si le calim in putin ulei, apoi adaugam putina apa si le lasam pe foc pana scad. Le lasam deoparte pana pregatim omleta.

Pornim cuptorul sa se incalzeasca.

Intr-o tigaie, unsa cu putin ulei, turnam ouale batute si condimentate cu sare si putin piper. Cand omleta este facuta pe ambele parti punem mozzarella deasupra si dam tigaia pentru 3 minute la cuptor.(cuptorul il putem opri cand bagam tigaia, deoarece mozzarella se va topi imediat)

Scoatem omleta pe o farfurie, adaugam amestecul cu ciuperci si indoim omleta peste, sa se patrunda bine legumele cu mozzarella topita.

Este delicioasa.

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul amainbucatarie .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: