Postat de: borzasimona | 8 Aprilie 2012

Pui cu bere la cuptor

Ingrediente :

• 2 pulpe mari + 2 aripi de pui
• 100ml ulei
• 1 sticla bere
• 2 catei de usturoi
• sare, piper
• boia de ardei dulce
• rozmarin

Mod de preparare:

Punem puiul intr-un vas termorezistent. Turnam peste pui uleiul, apoi 1/2 dintr-o sticla de bere.

Il condimentam cu sare, piper, boia dulce si rozmarin tocat. Adaugam 2 catei de usturoi taiati in jumatate.

Acoperim totul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 200°C pentru 30-40 de minute.

Dupa acest interval scoatem folia si lasam puiul atat cat este nevoie pentru a se rumeni pe ambele parti, cam 10 minute pentru fiecare parte.

Este o friptura care pe cat se face de usor pe atata-i de buna.🙂

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Cristinei, divainbucatarie .


Responses

  1. Ohhh, chiar este buna!

    • multumesc…am de la cine sa invat:)…te urmez pas cu pas:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: