Postat de: borzasimona | 8 Aprilie 2012

Rulouri din piept de pui

Ingrediente :

• un piept de pui
• 300g ciuperci champignon
• o ceapa medie
• 200ml bulion
• 5 felii de cascaval
• 150g crema de branza
• sare, piper
• patrunjel tocate marunt

Mod de preparare:

Taiem carnea de pe os si o feliem. Batem apoi putin fiecare felie, insa nu foarte subtiri, putin mai groase decat feliile de pui pentru snitel.

Le condimentam bine cu sare si piper si le dam la rece pana facem umplutura.

Curatam ciupercile si le feliem. Intr-o tigaie mare punem la incins 2 linguri din uleiul.Tocam ceapa marunt si o calit-o pana s-a facut translucida. Punem peste ceapa ciupercile, si 100ml de apa si le lasam la foc mic, pana scade complet apa. Cand sunt gata, le condimentam dupa gust.

Le lasam sa se racoreasca putin iar apoi le amestecam cu crema de branza si verdeturile tocate marunt.

Din compozitia rezultata punem cate o lingurita, doua pe fiecare felie de piept de pui.Rulam apoi si fixam cu o scobitoare, doua, de la caz la caz.

Asezam rulourile de pui in vasul termorezistent pregatit, au intrat fix 6 rulori. Turnam peste rulouri bulionul si putina apa(aproximativ 50ml) si dam vasul la cuptor pana scade putin sosul(aproximativ 30 de minute).

Dupa 30 de minute, scoatem vasul, indepartam scobitorile si punem peste rulouri feliile de cascaval.

Introducem inapoi vasul in cuptor pentru alte 10 minute, sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Teo’s Kitchen.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: