Publicat de: borzasimona | 11 aprilie 2012

Varza calita

Ingrediente :

• 1.2-1.5 kg varza dulce
• 1 ceapa mare
• 2-3 morcovi medii
• 1 ardei kapia
• 3 linguri pasta de rosii
• 200 ml suc de rosii
• 2 frunze de dafin
• 1 legatura de marar verde

Mod de preparare:

Curatam varza de frunzele de deasupra si o taiem fideluta cat mai subtire.

Ceapa si ardeiul le taiem marunt iar morcovii ii dam pe razatoarea mica.


Punem ceapa, morcovii si ardeiul la calit in 2 linguri de ulei. Punem apoi si putina apa si le lasam sa se caleasca putin.

Adaugam apoi varza, pasta de rosii, sucul de rosii, 700-800ml apa si frunzele de dafin. Condimentam dupa gust si lasam pe foc pana se inmoaie varza. Adaugam apoi mararul taiat marunt si mancarea este gata.

Noi am servit-o alaturi de mamaliga, in zilele de post.


Răspunsuri

  1. Mi-ai facut o pofta cu varza asta…

    • iti recomand sa o incerci…sunt sigura ca nu-ti va parea rau:)


Lasă un comentariu

Categorii