Postat de: borzasimona | 18 Mai 2012

Trigoane cu mere

Ingrediente :

• 2 foi dreptunghiulare aluat foietat
• 2-3 mere mari
• 1 lingurita rasa scortisoara
• 3-4 linguri zahar
• 1 galbenus ou+ 3 linguri lapte
• zahar brun

Mod de preparare:

Curatam merele de coaja, le taiem in cubulete mici mici si le amestecam cu scortisoara si zahar.

Taiem aluatul in patratele. Punem cate o lingurita plina de mere pe unul din colturile patratului si apoi il inchidem cu partea opusa de aluat astfel incat sa obtinem un triunghi. Sigilam bine marginile, presandu-le cu o furculita.

Ungem fiecare triunghi cu galbenus de ou amestecat cu lapte, presaram putin zahar pe deasupra

si le bagam la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.

Se fac foarte repede si sunt foarte bune.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: