Postat de: borzasimona | 21 Mai 2012

Muschi gratinat cu garnitura de ciuperci si orez

Ingrediente :

• 6 cotlete de porc
• 6 felii de muschi
• 2 fire de ceapa verde
• 1/2 ardei gras, taiat fisiute
• cascaval

Ingrediente pentru sosul de ciuperci:

• 500g ciuperci proaspete
• 1 lingura de unt
• 1 ceapa mica
• 200 ml smintina
• sare, piper

• orez

Mod de preparare:

Cotletele le condimentam si le punem intr-o tava. Punem putin ulei si o cana de apa si le dam la cuptor pana sunt aproape gata.(pana primesc putina culoare si scade apa)

Scoatem tava si punem pe fiecare cotlet cate o felie de cascaval, apoi muschiul, ceapa verde taiata marunt si cateva feliute de ardei.

Acoperim cu cascaval dat pe razatoarea mare.

Introducem tava pentru alte 15 minute la cuptor sau pana se rumeneste cascavalul.

In timp ce cotletele sunt la cuptor, facem sosul de ciuperci si punem orezul la fiert(eu am pus si cateva boabe de mazare verde).

Calim ceapa in unt topit si adaugam apoi ciupercile curatate si tocate marunt. Dupa citeva minute de amestecat in tigaie, condimentam cu sare si piper, si adaugam smintina. Mai lasam 2 minutele pe foc si gata.

Servim cu orez natur langa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: