Postat de: borzasimona | 29 Mai 2012

Piept de pui gratinat cu mozzarella

Ingrediente :

• 1 piept de pui
• 125g de mozzarella
• 1 rosie
• 5-6 ciuperci
• 4 cartofi rosii
• marar verde
• 1-2 catei de usturoi
• sare,piper,boia dulce,rozmarin
• unt

Mod de preparare:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam,ii taiem in felii(nu pana jos) si ii punem la fiert 10 minute (de preferat sa fie cartofi rosii deoarece nu se sfarama).

Pieptul de pui il taiem pe jumatate(pe lungime) apoi fiecare bucata in doua fasii. Batem fiecare felie de carne(ca pentru snitele) iar apoi o condimentam.

Incingem putin ulei intr-o tigaie si rumenim putin carnea. Tapetam un vas termorezistent cu unt si aseazam feliile de pui. Acoperim fiecare felie cu mozzarella si cate o felie de rosie.

In timp ce fierb cartofii pregatim untul cu care ii vom unge. Amestecam 2 linguri de unt cu usturoiul zdrobit , cu marar verde, sare si piper.

Scoatem cartofii din vasul in care au fiert, ii ungem cu unt, presaram pe ei putin rozmarin si ii punem in vas alaturi de carne.

Ciupercutele le curatam, le punem intr-un vas, le stropim cu putin ulei de masline, le condimentam si le punem in vasul pregatit pentru cuptor.

Dam vasul la cuptor si lasam pana se rumeneste putin mozzarella

Pur si simplu …..delicios.🙂

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: