Postat de: borzasimona | 1 Iunie 2012

Cotlet de porc la cuptor

Ingrediente :

• 6 felii de cotlet
• 200ml iaurt gras
• 1 ceapa mica tocata
• 2 catei de usturoi tocati
• 1 lingura ulei de masline
• 1 lingurita mustar
• sare, piper

Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele ( fara carne ). Punem intr-un vas termorezistent putin ulei apoi feliile de cotlet, le ungem cu amestecul de mai sus, adaugam 100ml apa si acoperim cu o folie.

Coacem 35 de minute la foc potrivit, apoi luam folia si mai lasam pana scade complet apa si incep sa-si schimbe culoarea.

Se fac foarte repede si sunt foarte bune.

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: