Postat de: borzasimona | 1 Iunie 2012

Cotlet de porc la cuptor

Ingrediente :

• 6 felii de cotlet
• 200ml iaurt gras
• 1 ceapa mica tocata
• 2 catei de usturoi tocati
• 1 lingura ulei de masline
• 1 lingurita mustar
• sare, piper

Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele ( fara carne ). Punem intr-un vas termorezistent putin ulei apoi feliile de cotlet, le ungem cu amestecul de mai sus, adaugam 100ml apa si acoperim cu o folie.

Coacem 35 de minute la foc potrivit, apoi luam folia si mai lasam pana scade complet apa si incep sa-si schimbe culoarea.

Se fac foarte repede si sunt foarte bune.

Sursa de inspiratie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: