Postat de: borzasimona | 5 Iunie 2012

Cascaval pane

Ingrediente :

• 4-5 felii de cascaval
• 2 oua
• faina
• pesmet
• sare si piper

Mod de preparare:

Batem bine ouale, saram si piperam dupa gust, apoi amestecam ouale cu 3-4 linguri cu varf de faina, astfel incat sa obtinem o compozitie groasa, ca si smantana. Asa ne asiguram ca vom avea o crusta frumoasa pe cascavalul pane.

Dam cascavalul prin faina, apoi prin amestecul de ou si faina si apoi prin pesmet. Ca sa fim siguri ca nu va curge in tigaie dam de doua ori cascavalul prin ou si pesmet.

Il punem apoi la congelator aproximativ 2 ore. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ambele parti la foc mediu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: