Postat de: borzasimona | 24 Iunie 2012

Clafoutis cu cirese

Ingrediente :

• 600 g cirese
• 100 g faina
• 1 lingurita praf de copt
• 3 oua
• 50 g zahar fin
• 200 ml frisca lichida
• 100 ml lapte
• unt
• sare
• zahar pudra vanilinat

Mod de preparare:

Tapetam cu unt (sau hartie de copt)o tava rotunda (de 22 cm) pentru cuptor.

Spalam ciresele, le scoatem samburele si le asezam in tava tapetata.

Intr-un castron mare batem ouale cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si batem bine pana devine o crema(eu le-am amestecat cu mixerul). Laptele il amestecam cu frisca lichida si il turnam peste oua. Amestecam faina cu praful de copt, le adaugam in ploie si batem bine pana nu mai ramane nici un cocolos. Turnam peste cirese.
Dam la cuptorul preincalzit la 180gradeC, pentru 40 de minute.

Cat este caldut pudram cu zahar pudra si daca avem rabdare…asteptam sa se raceasca.🙂

Sursa de inspiratie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: