Postat de: borzasimona | 20 Iulie 2012

Dovlecel pane

Ingrediente :

• 1 dovlecel
• 2-3 oua
• faina
• ulei

Mod de preparare:

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem felii si ii presaram cu sare. Lasam sa stea vreo 15 minute, apoi scurgem zeama lasata.

Batem ouale cu putina sare si ½ ligura de faina , apoi trecem feliile de dovlecel prin faina si amestecul de ou. Ii prajim in ulei fierbinte si ii scoatem pe servetele de bucatarie ca sa absoarba uleiul.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: