Postat de: borzasimona | 23 Iulie 2012

Biscuiti de ovaz cu meriosoare

Ingrediente :

• 360 gr fulgi de ovaz
• 3 oua
• 140 gr zahar brun
• 140 gr unt moale
• 100 g merișoare confiate
• 100 gr faină

Mod de preparare:

Punem intr-un blender fulgii de ovaz si ii sfarmam putin.

Amestecam apoi, cu ajutorul unei spatule sau in robotul de bucatarie, fulgii de ovaz cu ouale, zaharul brun, untul moale și merișoarele. Adaugam apoi faina si amestecam pana se omogenizeaza.

Tapetam o tava cu hartie de copt iar apoi cu mainile ude formam biscuitii si ii punem in tava.

Bagam tava la cuptor si coacem biscuitii 20-25 de minute la 180 de grade.

Sunt usor crocanti dar merg perfect langa o cana de lapte.

Sursa de inspiratie</a


Responses

  1. arata foarte apetisanti.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: