Postat de: borzasimona | 12 Septembrie 2012

Salata Cezar

Ingrediente :

• 1 piet de pui
• 2 oua
• faina
• pesmet
• rosii
• ceapa verde
• salata verde
• 2 felii de paine
• iaurt
• maioneza
• 1 lamaie
• usturoi
• cascaval
• ulei de masline
• sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui il feliem, il batem pe amandoua partile si il condimentam cu sare si piper. Ouale le batem impreuna cu o lingura de faina si putina sare.

Dam feliile de pui prin faina, apoi prin ou si prin pesmet. Le punem la prajit in ulei, la foc mic ca sa se faca si in interior. Cand sunt gata le scoatem pe o farfurie si le lasam deoparte.

Facem maioneza dintr-un ou iar apoi o amestecam cu iaurt, suc de lamaie, sare si piper , pana se omogenizeaza compozitia si lasam sosul la rece, pana pregatim salata.

Feliile de paine stropite cu ulei de masline le punem la cuptor sa se rumeneasca, apoi le dam cu usturoi si le taiem cuburi .

Spalam salata si o rupem in mana sau o taiem. Adaugam apoi ceapa verde si rosiile taiate cuburi, crutoanele, cascavalul dat pe razatoare mare si snitelele de pui taiate fasii.

Turnam sosul peste salata si este gata.

O salata foarte foate buna.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: