Postat de: borzasimona | 20 Septembrie 2012

Cartofi gratinati cu piept de pui

Ingrediente :

• ½ piept de pui
• sunca presata
• 1 ardei
• 1 ceapa
• 1 rosie
• 6 cartofi de marime potrivita
• 150 ml smantana
• 1 ou
• 100 lapte
• cascaval
• patrunjel verde

Mod de preparare:

Pieptul de pui, ceapa si ardeiul le taiem marunt. Rosia o oparim, o curatam de coaja si o taiem marunt…sau o pasam in blander.

Punem ceapa si ardeiul int-un vas, punem 2 linguri de ulei si le calim putin. Apoi adaugam carnea, o cana de apa, rosia si condimente.

Lasam pe aragaz pana scade complet apa.

Smantana o amestecam cu laptele si oul, o condimentam si o lasam deoparte.

Tapetam un vas pentru cuptor cu unt si pesmet.

Punem primul strat cartofi taiati rondele,

adaugam apoi putin sos,

cascaval dat pe razatoarea mare,

sunca taiata cubulete,

pieptul de pui,

urmatorul starat de cartofi

sosul care a mai ramas

si din nou cascaval si patrunjel verde.

Este foarte important sa punem putina sare pe fiecare strat(inafara de stratul de carne caci carnea este deja condimentata).

Introducem vasul la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: