Postat de: borzasimona | 29 septembrie 2012

Canelloni cu piept de pui

Ingrediente :

• 14 tuburi de cannelloni
• 150 g mozzarella
• 400 g piept de pui
• 1-2 morcovi
• 1 ceapa mica
• 2 catei de usturoi
• 2 rosii
• 1 ou
• patrunjel verde
• sare,piper

Pentru sosul Bechamel:

• 50 g unt
• 2 linguri faina
• 400 ml lapte
• sare si piper

Mod de preparare:

Pregatim prima data sosul. Untul il topim la foc mic, dam deoparte de pe foc si adaugam faina amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Desfacem compozitia turnand laptele cate putin. Omogenizam si condimentam dupa gust cu sare si piper. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana incepe sa se ingroase. Lasam sosul deoparte pana umplem pastele.

Pieptul de pui il tocam in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor(ceapa, usturoiul, morcovul,rosiile decojite si patrunjelul verde).

Amestecam apoi carnea cu 1 ou.

Cu pasta obtinuta umplem tuburile de cannelloni, pe care le vom aseza apoi in tava bine unsa cu ulei.

Turnam deasupra sosul Bechamel

si acoperim cu un strat cat mai generos de mozzarella.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra (eu am lasat aproximativ 35 de minute).

Au iesit foarte, foarte bune.

Sursa de inspiratie


Responses

  1. Yammy, as veni la masa, daca mai ai!

    • nu mai am…dar mai fac si m-as bucura mult sa te am oaspete la masa:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: